Recent a ieșit de sub tipare o carte de bucate, și nu una obișnuită, dar una ce povestește cu lux de amănunte tradițiile alimentare ale familiei regale. 

The royal touch ( nota regală ) este scrisă de Carolyn Robb, bucătarul personal al Prințului Charles, Prințesei Diana și a prinților William și Harry. Cartea descoperă secretele bucătăriei regale și ingredientele ce vin direct de la fermele familiei (lactatele, fructele, legumele și ierburile).

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Autoarea a dezvăluit rețetele preferate ale mebrilor familiei regale, dar și câteva secrete necunoscute până acum.

Din această carte aflăm că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, gătește pentru soțul și fiul ei George, prințesa Charlotte este încă alăptată de către mama sa. Carolyn Robb menționează că Prințul William este încântat de faptul că soția sa gătește pentru el și familie.

Foto: playbuzz.com

Foto: playbuzz.com

Despre ceilalți membri ai reședinței Kensington, autoarea spune că Prințul Charles este un amator al legumelor și fructelor din grădinile palatului. Produsele naturale sunt mereu prezente la bucătăria regală și familia nu se ferește de paste sau maioneză, dar cu condiția să fie preparate acasă. Autoarea menționează că Prințul Charles ieșea des la vânătoare după fazani și alte animale.

Foto: forum.princess-diana.com

Foto: forum.princess-diana.com

În cartea sa, Carolyn a destrămat mitul prinților capricioși la mâncare. În copilărie Harry și William adorau bețișoarele din pește. În mare parte deciziile despre alimentația familiei erau luate de către Prințesa Diana, copiii preferau un anumit fel de mâncare, bineînțeles, dar nu erau capricioși la general.

Produsul interzis era usturoiul. Membrii familiei regale se întâlneau și comunicau în fiecare zi cu o mulțime de oameni, iar respirația neplăcută era primul lucru ce trebuia evitat.

SURSA