Cu siguranță că a auzit despre acest lucru. Ducesa de Cambridge are foarte multe în comun cu o tânără de 26 de ani, originară din Anglia. Pe lângă faptul că îi seamănă izbitor de mult la exterior, aceasta și-a făcut carieră din a copia modul de viață a lui Kate!

Sosia ducesei de Cambridge se numește Jodie Bredo și seamănă tulburător de mult cu Kate. Mai mult decât atât, Jodie a făcut tot posibilul ca să-i semene tot mai mult ducesei și pozează tot mai des cu un bărbat al cărui fizic este foarte asemănător cu cel al prințului William.

 -3043244-image-a-16_1429260378370

Jodie Bredo are 26 de ani și este originară din Essex – un comitat în estul Angliei. Tânăra participă foarte des la ședințe foto și petreceri corporative și a dezvăluit, pentru Mail Online, mai multe critici pe care le are la adresa lui Catherine. Cea mai aspră dintre critici se referă la faptul că ducesa ar fi prea demodată pentru vârsta ei și că cel mai bine i s-ar potrivi o tunsoare bob.

Știu că sunt cu 7 ani mai tânără decât ea, dar Kate ar trebui să se îmbrace mai distractiv. Mi-ar plăcea să poarte haine la modă și să încerce o tunsoare bob”, decalară sosia, pentru sursa citată. Deși se străduie să-i copieze manierele ducesei de Cambridge, Jodie nu are de gând să-și formeze o familie, pentru că adoră viața de celibatară. „Nu mă gândesc la copii”, recunoaște aceasta.

Domnișoara Bredo și-a început cariera după ce a văzut asemănarea ei cu Ducesa de Cambridge. După nunta regală, Jodie a început să fie oprită pe drum și să fie întrebată dacă e întradevăr Kate Middleton. În 2009, a decis să trimită o fotografie cu sine la o agenție de sosii și a fost angajată imediat să participe la o ședință foto pentru revista Tatler. „Nici nu-mi vine să cred, dar așa mi-am găsit primul loc de muncă”, spune Jodie.

foto: Facebook

foto: Facebook

De atunci, muncește în calitate oficială de sosie de dimineață și până seara. Cele mai multe apeluri pe care le primea din start se refereau la petreceri corporative, la care Jodie era invitată în calitate de actriță. Așa a început goana după imaginea lui Kate. Sosia ducesei a început să afișeze aceleași aranjări de păr și să se îmbrace foarte asemănător cu Catherine. Își cumpără chiar și produsele cosmetice preferate de Kate și își face o manichiură asemănătoare cu a ducesei.

foto: niusnews.com

foto: niusnews.com

Jodie a observat că atunci când Kate apare într-un model nou de haină în public, articolul devine instantaneu un hit vestimentar, de aceea își cumpără și haine asemănătoare!

foto: susanscottlookalikes.wordpress.com

foto: susanscottlookalikes.wordpress.com

Aceasta e o parodie de Paște, alături de nepoțelul tinerei și sosiile lui William și a Reginei. Multe portaluri au confundat exteriorul adevăratei Familii Regale și au scris știri folosind această fotografie.

foto: twitter.com

foto: twitter.com

Distribuie articolul: