Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi dezvăluit fără să vrea numele bebeluşului pe care îl aşteaptă cu prinţul William, scrie unimedia.md. În cadrul unei vizite în Grimsby, ducesa a primit un ursuleţ de pluş, iar reacţia ei poate fi un indiciu important cu privire la sexul copilului pe care îl aşteaptă. „Mulţumesc, o să-l iau pentru fi…”, a spus Kate Middleton, după care s-a oprit, dându-şi seama de gafa făcută. Când cineva a întrebat-o dacă ea şi prinţul William aşteaptă o fetiţă, Kate Middleton a zâmbit şi a declarat: „Nu spunem”.

O altă persoană aflată la întâlnirea cu ducesa a insistat: „Voiai să spui fiică, nu?”. Kate Middleton a răspuns că nu ştie încă ce sex are copilul, însă respectiva persoană a replicat: „Cred că ştiţi”. “Nu spunem”, a conchis ducesa, punând punct discuţiei.

Publicaţia americană US Weekly susţine că ducesa şi prinţul William au aflat sexul copilului, însă l-au împărtăşit doar părinţilor.

Pe 31 decembrie anul trecut, Regina Elisabeta a II-a a emis un decret prin care, în cazul în care Kate şi William ar avea o fetiţă, aceasta ar primi titlul de prinţesă, nu de „lady”, cum era până în prezent. Acesta este un alt indiciu că ducesa şi prinţul William ar aştepta o fetiţă, scrie sursa.

Distribuie articolul: