Un chirurg estetician britanic de top susține că Ducesa de Cambridge utilizează tratamente cu Botox. El a dat de înțeles că soția Prințului William îi este clientă și a publicat imagini de tipul „înainte și după” pentru a promova procedura, scrie digi24.ro

Dr. Munir Somji, de la Clinică Spa Dr. Medi din Londra, a postat două imagini controversate pe contul sau Instagram – care au fost șterse ulterior.

În descrierea lor, medicul a scris: „Kate a noastră iubește un pic de baby Botox. Observați reducerea liniilor fine de pe frunte, precum și liftingul părții laterale a sprâncenei”.

Insinuările chirurgului au atras un val de reacții pe Instagram, precum și răspunsul unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington pentru publicația New York Post: „Afirmațiile medicului sunt neadevărate, iar Familia Regală nu promovează sau susține activități comerciale.”

Așa-numitele injecții baby Botox presupun injectarea repetată a unor cantități mici de toxina botulinica în față pentru a paraliza mușchii. Ele sunt concepute pentru a crea un aspect subtil, mai natural.

Întrebat dacă Ducesa Kate Middleton este clientă a clinicii, directarea de marketing a răspuns vag: „Nu putem dezvălui dacă este sau nu întrucât semnăm acorduri de confidențialitate care ne împiedică să dezvăluim numele clienților noștri de vârf. Nu putem confirmă sau nega faptul că ne-a călcat pragul”.

Directoarea de marketing a clinicii susține că doctorul a postat fotografiile lui Kate pentru că le-a considerat reprezentative pentru procedura: „El a vrut doar să arate transformarea pe care o pot crea baby Botox și, în mod evident, cum pot fi folosite pentru rezultate subtile”.

Ea a explicat că baby Botoxul este același cu Botoxul clasic, dar că modul în care este injectat diferă, întrucât este depozitat în cantități mai mici, în mai multe zone, de-a lungul frunții și în jurul gurii, decât de obicei.

Sursa foto: famose247.com

Distribuie articolul: