Deoarece continuă să aibă grețuri matinale severe și nu poate scăpa de acestea, ducesa de Cambridge a decis să părăsească Palatul Kensington în favoarea părinților săi, Carole și Michael Middleton. Surse din cadrul Palatului Kensington au declarat că ducesa a decis, astfel, să parcurgă mai ușor primele luni de sarcină. Pentru când anume se așteaptă nașterea celui de-al doilea bebeluș regal, aflați mai jos.

Deoarece criza hormonală prin care trece acum îi afectează și relația cu William, Kate Middleton s-a îndreptat spre Bucklebury – reședința părinților săi. Nimeni, însă, în afară de mama ducesei nu cunoaște mai multe detalii despre conflictul care s-ar fi iscat între duce și ducesă, după ce William a fost nevoit să participe la mai multe evenimente oficiale de unul singur.  

Pentru revista „People”, una din sursele de la Palat a declarat: „Biata de Kate nu se simte deloc bine. Atunci când te simți rău, nu-i așa că doar acasă te simți cel mai bine? Acolo, Kate se poate relaxa pe canapea și nu trebuie să se supraobosească din cauza unui număr prea mare de camere.”

De obicei, femeile insarcinate se recuperează după gravidarum hyperemesis la circa 16 de săptămâni de sarcină. Acum, ducesa s-ar afla în săptămâna a 10-a de sarcină. 

Se presupune că anume după 16 săptămâni ducesa își va prelua din nou angajamentul de ducesă și va continua să participe la evenimentele la care este invitată Familia Regală.

În perioada primei gravidități, Catherine s-a recuperat în circa 13 săptămâni de sarcină. Potrivit celebdirtylaundry.com, ducesa ar intenționa să se afle la reședința părinților săi până la sfârșitul lunii octombrie. 

Recent, ducesa de Cambridge s-a implicat într-un scandal cu soacra sa vitregă – Camilla Parker-Bowles. Aceasta ar fi fost indignată de faptul că medicii i-au prescris ducesei un tratament la domiciliu pentru grețurile severe pe care aceasta le acuza în fiecare dimineață. 

Apele ar fi fost „liniștite”, dacă soacra Camilla Parker Bowles nu ar fi declarat că „gravidarum hyperemesis este doar un mod fantezist de a spune că ducesa se simte rău în fiecare dimineață.” Prin aceste declarații, mama vitregă a prințului William își acuză nora de minciună.

Ducesa ar minți intenționat că se simte rău, doar pentru a lipsi de la întrunirile oficiale și este „o leneșă și chiar o răsfățată”! Asta, în ciuda faptului că ducesa a slăbit simțitor în ultima vreme și suferă chiar de absența poftei de mâncare. 

Presa britanică susține că Familia Regală se va completa cu încă un membru prin luna aprilie a anului viitor.

Foto: ELLE, beauty.lovelyish.com

Distribuie articolul: