În urmă cu doar o lună, mai exact pe 4 septembrie, oficialii anunțau că Familia Regală a Marii Britanii se mărește cu încă un membru, căci Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Sarcina s-a dovedit a fi una destul de dificilă, având în vedere grețurile, sau Hyperemesis Gravidarum, o afecțiune rară în cazul viitoarelor mame. De altfel, aceste probleme au și împiedicat-o pe Kate să mai participe la vreun eveniment oficial timp de mai bine de o lună, iar ieri a fost prima sa apariție publică după ce a anunțat că poartă în pântece cel de-al treilea copil al Prințului William.


Citește și: Kate Middleton și Prințul William au aflat sexul bebelușului. I-au ales și un nume

Ei bine, de la ceremonia de comemorare a Prințesei Diana nu am mai văzut-o pe Kate, nici măcar în prima zi de școală a prințului Geroge, care a fost însoțit doar de tatăl William. Marți, 10 octombrie, a fost o zi memorabilă pentru ducesă care, a apărut însărcinată la o recepție pe care a găzduit-o împreună cu Prințul William și Prințul Harry la Palatul Buckingham, cu ocazia Zilei mondiale a sănătății mintale.

GettyImages-859878058

Kate a fost superbă, îmbrăcată într-o rochie deosebit de elegantă prin care i s-a putut vedea un început de burtică. A revenit radiantă în lumina reflectoarelor, într-o rochie din dantelă albastru ciel și pantofi stiletto, pregătită fiind să-și reia îndatoririle regale, chiar dacă nu a scăpat de grețurile acute. A fost numai cu zâmbetul pe buze în timp ce discuta cu invitații săi.

The Duke & Duchess Of Cambridge And Prince Harry Support World Mental Health Day

Toți ochii au fost ațintiți asupra Ducesei de Cambridge în vârstă de 35 de ani care a făcut mari eforturi pentru a fi prezentă la eveniment. La doar șase săptămâni de la anunțarea sarcinii și, cel mai probabil, gravidă în mai bine de 3 luni, burtica lui Kate a început să fie cât de cât vizibilă pe sub ținuta marca Eclipse în valoare de peste 800 de lire sterline.

Sursa: okmagazine.ro