Kate Middleton apariție strălucitoare pe covorul roșu, aseară, la gala Premiilor BAFTA 2019, acordate anual de Academia Britanică de Film. Ducesa de Cambridge a întors toate privirile într-o rochie albă în stil grecesc. 

Prințul William și Kate au luat parte la „Oscarurile britanice”, care s-au desfășurat aseară la Royal London Hall, Anglia.

Potrivit libertatea.ro, prezența lor la eveniment a fost anunțată încă de luna trecută, fiul cel mare al Prințesei Diana fiind președintele BAFTA și cel care decernează premiul „Fellowship award”, o distincție pentru întreaga carieră, care anul trecut a ajuns la Ridley Scott, iar anul acesta a mers la Thelma Schoonmaker.

Ducesa de Cambridge (36 de ani) a avut părul prins într-un coc elegant și a radiat într-o rochie albă de inspirație grecească, pe un singur umăr – o creație Alexander McQueen. Soția Prințului William i-a adus un omagiu și mamei acestuia, purtând o pereche de cercei superbi care i-au aparținut, iar rochia ei amintind enorm de una purtată de regretata Prințesă Diana.

Pentru evenimentul din aceatsă seară, Kate a încălțat o pereche de pantofi Jimmy Choo, care ar costa în jur de 525 de lire sterline.

 Sursa foto, video: Google.com