Într-un interviu acordat pentru UNIMEDIA, interpreta Karizma și-a mărturisit opinia cu privire la selecția națională a concursului muzical Eurovision 2014.

Despre ce piese i-au plăcut cel mai mult Karizmei, în acest concurs, dar și despre ce crede vis-a-vis de piesa Cristinei Scarlat, aflați în interviul video care urmează.

”De fiecare dată, lăudam Eurovisionul, pentru că, într-adevăr, crește. Anul acesta a trecut foarte rapid acest concurs. Cred că asta s-a întâmplat din cauza că în promovarea pieselor pentru Eurovision au apărut foarte multe nume noi, iar posturile de radio nu prea promovau aceste piese. A fost promovat mai mult Boris Covali, după ce s-a decis cu noua piesă. S-au mai promovat și alte câteva piese, în rest – nu prea. Mi-am făcut o idee generală doar după ce am văzut semifinalele. Atunci am înțeles, de fapt, cât de puternic este acest concurs.”

”Mi-au plăcut câteva apariții. Pentru mine, a fost o mare descoperire Curly, pentru că este o idee foarte originală ceea ce au făcut fetele. Îi urez succes în ceea ce face. Cred că acesta este conceptul pe care trebuie să-l continue: un fel de incognito prezent în scenă.”

Întrebată fiind dacă a fost desemnat corect învingătorul selecției naționale a Eurovisionului, Karizma a spus: ”Nu sunt eu cea care trebuie să judece. Cristina Scarlat s-a pregătit dintotdeauna foarte serios. În fiecare an, Cristina a avut pregătit totul cap-coadă, începând de la ținuta scenică și terminând cu vocalul. Cred că ar fi corect să nu mai existe juriul, pentru ca publicul singur să fie lăsat să decidă, însă fiecare om să poată decide o singură o dată.”

Karizma a mărturisit că-i urează succes Cristinei Scarlat, apreciind că piesa învingătoarei este o piesă ”de Eurovision”: ”Este foarte dramatică, iar Eurovisionul iubește astfel de piese. Eu cred că va ajunge în finală” a spus Karizma.

Distribuie articolul: