La ai săi cinci anișori abia împliniți, Kamelia Melnic a înregistrat deja numeroase succese. De curând, micuța s-a filmat în videoclipul unui cântăreț de peste Prut, iar astăzi a surprins cu o nouă realizare. Fiica soților Melnic este eroina celei mai recente producții video, lansate de Cristina Ceauș.

Vezi și: Kamelia Melnic, dulce și drăgălașă în cel mai nou videoclip a lui Robert Toma! Ce rol joacă micuța

De data aceasta, interpreta de muzică populară a optat pentru o piesă diferită de toate celelalte din repertoriul său. Semnată de Traian Dorz și Nicolae Moldoveanu, în producția lui Oleg Baraliuc și Sergiu Teacă, „Mi se părea” este o melodie nostalgică, cu un mesaj profund.

„Această melodie este una preluată. Știu de ea din anul 2004, atunci când am venit la Chișinău la studii. O fetiță cu care stăteam la gazdă mi-a cântat-o și mi-a povestit că cea căreia îi aparținea piesa a decedat în timpul unei operații. Au trecut anii și iată că într-o zi, fără să vreau, mi-am amintit de ea. Nu știam cum se numește, nu țineam minte foarte bine versurile, dar după lungi căutări am aflat cine deține drepturile de autor. Am primit acordul de a o interpreta și acum vreau să o aduc la urechile tuturor”, a spus Cristina Ceauș pentru Ea.md.

dwca

În imaginile video, apare Cristina, cea care trăiește amintirile din copilările, iar Kamelia este întruchiparea perfectă a interpretei din acea perioadă. Ambele au optat pentru o ținută similară, care să accentueze gingășia și frumusețea sufletului de copil.

La finalul videoclipului, alături de Cristina Ceauș apar cele mai dragi ființe din viața sa, aceasta jucând deja rolul de mamă și soție.

capture-20170919-140250

capture-20170919-140223

Citește și: Cristina Ceauş a lansat două piese chiar de ziua ei. Muzica e semnată de Adriana Ochișanu

Foto: captură video