Acum câteva săptămâni, Justin Timberlake a fost surprins ținându-se de mână cu colega de platou, Alisha Wainwright. Acest lucru s-a întâmplat deși artistul este căsătorit cu Jessica Biel, stârnind un adevărat scandal de infidelitate.

Infidelitatea acestuia a fost intens criticată de presa străină, de internauți, de fanii cuplului, dar cel mai greu, cu siguranță, i-a fost Jessicăi. Cei doi păreau să fie extremd e fericiți, iar căsnicia lor nu era umbrită de astfel de precedente.

După atâtea discuții, Justin Timberlake a decis să-și ceară public iertare în fața soției sale. Acesta a făcut o postare pe rețelele sociale, în care a încercat să explice lucrurile: „Stau departe de bârfe, pe cât de mult e posibil, dar pentru familia mea simt că este extrem de important, să abordez zvonurile recente care fac rău oamenilor pe care îi iubesc. Câteva săptămâni în urmă am arătat o gravă eroare de judecată, dar vreau să fiu sincer, între mine și colega mea nu s-a întâmplat nimic. Am băut prea mult în acea noapte și regret enorm acest comportament. Trebuia să fiu mai atent. Nu este exemplul pe care doresc să i-l ofer fiului meu. Îi cer iertare minunatei mele soții și familiei pentru că i-am pus într-o situație jenantă și vreau să devin cel mai bun soț și părinte. Nu am fost așa. Sunt extrem de mândru că sunt implicat în proiectul Palmer. Intenționez să fac acest film și abia aștept ca oamenii să-l privească”

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună un băiețel, ei devenind între timp unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Justin Timberlake, surprins în timp ce se ținea de mână cu o femeie, alta decât soția sa. Oare ce zice Jessica Biel?