Justin Bieber este, din nou, în atenția presei. După ce a fost arestat, din cauza că ar fi condus sub influența alcoolului, artistul a declarat că mama lui, Pattie Malette, este cea care i-a dat medicamente în baza unei prescripții medicale înainte de a fi arestat. 

Potrivit oamenilor legii, artistul a recunoscut că înainte de a se urca la volan a consumat medicamente, alcool și marijuana. Întrebat despre ce fel de medicamente este vorba, acesta a mărturisit că ele au un efect anti-anxietate (ceva de genul Xanax), dar el nu este sigur de conținutul lor, întrucât mama sa este cea care i le-a dat.

Autoritățile susțin că deocamdată nu se știe dacă artistul folosește rețete proprii pentru droguri sau mama lui se ocupă de aceasta. De asemenea, se ia în calcul ideea că artistul ar folosi rețetele mamei, ceea ce ar fi ilegal. Dacă se va demonstra că substanța găsită în sânge a fost ingerată în urma unei prescripții medicale legale, atunci pe numele lui Bieber nu se va deschide niciun dosar pe acest motiv. Contactată de jurnaliști, mama artistului nu a vrut să comenteze cazul.

Reamintim că Justin Bieber nu se află la prima abatere de acest gen. Anterior, polițiștii au găsit în casa interpretului substanțe de tip Xanax, iar artistul ar fi avut un nivel de alcool în sânge de 0.04.

Sursa: hollywoodlife.com 

Cris Tina

Distribuie articolul: