Mama lui Justin Bieber e disperată. De când e celebru se droghează şi face numai ce vrea. Femeia l-a spitalizat recent pe tânăr la un centru de dezintoxicare.

La numai 18 ani, cântăreţul Justin Bieber este deţinătorul mai multor premii importante din industria muzicală, a câştigat 55 de milioane de dolari şi a vândut 15 milioane de albume în lume.

Mama lui, Pattie Mallette, a contribuit enorm la succesul său, punându-i primele piese pe Internet, unde a fost remarcat. Numai că, de la sfârşitul anului trecut, Bieber a început să se drogheze la greu şi nu mai poate fi controlat de nimeni.

Justin Bieber, fumează canabis
Justin Bieber fumează cannabis

O fotografie în care starul fumează marijauna a făcut recent înconjurul lumii. Mama sa a luat legătura de urgenţă cu agentul fiului pentru a o ajuta să-l interneze de urgenţă într-un centru de dezinoxicare, scrie click.ro. Femeia se teme că va călca pe urmele altor staruri care şi-au găsit sfârşitul înainte de vreme din cauza drogurilor şi a alcoolului, cum ar fi Amy Winehouse sau Whitney Houston.

De când a începutul anul 2013, Justin Bieber a fost văzut de toată lumea mai mult turmentat din cauza drogurilor. Disperaţi, fanii săi au început să treacă la măsuri îngrijorătoare pentru a-l convinge să renunţe la stupefiante. Ei i-au trimis fotografii ale lor cu dovezi clare că se automutilează. “Opreşte-te să mai consumi droguri şi ne vom opri în a ne face rău”, i-au scris aceştia. El nu pare să aibă habar de nimeni şi continuă să se autodistrugă. 

Distribuie articolul: