Talentul se transmite pe cale genetică în familia jurnalistului Vasile Botnaru. Ieri, pe YouTube a apărut un filmuleț în care artistul apare cântând o piesă de-a interpretului rus Serghei Truhanov, în compania uneia dintre nepoatele sale – Emilia. Din înregistrarea video se vede clar cine este sursa de inspirație a maestrului!

Bună ziua, sunt Emilia și el e bunicul Vasile. Bunicul are o chitară foarte frumoasă, din lemn. Haideți să ascultați cum cântă bunicul”, spune, în filmuleț, nepoata cochetă a jurnalistului.

Amtim că într-un interviu anterior, jurnalistul Vasile Botnaru declara următoarele, despre fiicele și nepoatele sale:

„Acasă m-am schimbat după ce au venit pe lume nepoatele mele. Cu fetele am fost exagerat de dur, eram un tată foarte sever la faza formării lor. Când au mai crescut, le mai alintam. Cea mică a fost mai alintată.

Bărbații sunt mult mai ambițioși decât femeile. Când le pedepseam pe fetele mele, era greu de suportat. Țineam mai mult timp supărarea în mine, ca ele să conștientizeze. Bărbații își pot impune supărarea pentru toată viața. Am impresia că spațiul nostru produce genul dat de relații. Dacă trăiești cu senzația că altul e de vină, tot pentru tine este nociv. E un calvar nonstop. E mult mai ușor să vezi mai întâi ce ai tu de făcut.

Dacă aș fi mai tânăr, aș pleca în Europa. Când merg la cuscrii din Franța, merg în grădina lor. Pot lucra și ca grădinar. Sigur că există și acolo oameni necăjiți. Există însă respectul. De dragul unui asemenea mediu, aș prefera să plec. E un mediu estetic, care te respectă. E un mediu grijuliu, etic. E o grijă firească.”

Foto: Captură Video Privesc.Eu

Citește și:

Vasile Botnaru: „Dacă le doriți bine copiilor, găsiți răbdare și cuvinte pentru a înlocui violența”

Distribuie articolul: