„Se spune că în lume există doar 3 culori de bază: Roșu, Galben și Albastru.” Așa își începe jurnalistul de la Moldova 1 discursul despre culoarea femeii, despre cât de profundă este EA și despre cât de importantă este EA - „Omul de lângă...”. Vadim Cheptănaru a fost surprins, între două reportaje și un live, la un moment de sinceritate și dezvăluiri despre cât de misterioasă și plină de culoare poate fi Femeia.

Vadim, spune-mi ce culoare reprezintă cel mai bine femeia?

O culoare nu reprezintă altceva decât ceea ce reușește omul să deslușească din forma undelor luminoase. Nimeni însă nu a reușit să definească culoarea Ei, celei de la care a pornit lumea și care menține viața în ea. Femeia are culoarea dragostei adevărate!  La fel de orbitoare, amețitoare și nemuritoare, cromatica Ei are puterea să renască și ceea ce demult a fost lipsit de vlagă, să îmblânzească și cea mai neîmblânzită fiară.

Vezi și: Reporterul „Mesager” Vadim Cheptănaru elogiază „Făptura mamei” (Video)

Vadim Vadim Cheptănaru

Care e menirea ei pe Pământ?

Vadim CheptănaruBiblia spune că Dumnezeu a trimis curcubeul multicolor peste lume pentru a-i înștiința pe oameni că potop nu va mai fi niciodată. Femeia a coborât pe pământ însă, să mențină culoarea, să albăstrească cerul doar privind în sus, înroșească sângele de la emoția prezenței Ei, să înverzească iarba atunci când o calcă.

Ți-ai imagina lumea fără EA?

De la femeie ia naștere culoarea, viața prinde viață și inima bate parcă mai intens. Asemenea celei mai mari și orbitoare stele care parcă ar fi galbenă de pe contul luminii, EA pur și simplu luminează. Să ne imaginăm că dispare soarele iar pământul este îngropat subit într-o beznă totală. Ei bine, același scenariu  așteaptă omenirea dacă într-o zi, femeia va decide să se ascundă. Va dispărea culoarea, iar asta înseamnă că pământul va sfârși la fel cum a început, transformându-se într-o materie din pulbere.

Vadim Cheptănaru

Să revenim… ce e femeia? Are ea o culoare?

Ea nu are culoare, EA este culoare! Ea, este dovada că viața dintre cer și pământ nu doar există, dar este trăită, savurată.

Ai un îndemn pentru bărbații care citesc acest articol?

Să nu uităm să-i zâmbim mamei, soției, bunicii, surorii pentru a da culoare existenței și a o transforma în viață. Dumnezeu nu a creat până la EA nimic mai frumos. Amestecă-i și tu paleta cromatică pentru a-i conferi Ei titlul de „Omul de lângă…”.

Și un mesaj pentru EA?

Te iubesc!

Foto: Ellene Photography