Tot mai des, personalități din sfera muzicii devin imaginea emisiunilor TV și radio, din hobby, plăcere sau pentru a le aduce raiting. Deopotrivă, întâlnim jurnaliști care ne uimesc prin talentele lor artistice cu diferite ocazii. Am decis să-i întrunim pe câțiva dintre ei într-un mic top, fără ierarhizări, doar cu admirație.

Lorena Bogza – pe cât de profundă în analize și întrebări, pe atât de talentată. Că tot vin sărbătorile, știți cât de frumos colindă Lorena?

 

Stela Boțan – o știm de la Fabrica de Staruri I, dar mai nou este și imagine TV, asta fără să amintim că Stela practică de bună vreme jurnalismul radio, tot la Noroc Media. De altfel, aceasta este stihia ei, după cum ne-a declarat chiar ea.

 

Nicu Țărnă – am zice că este primo actor! Așa e, însă cariera și șlagărele lansate de Gândul Mâței îi rezervă un loc bine meritat lui Nicu printre cei care au scris istoria rock-ului moldovenesc. După mulți ani de radio, Nicu Țărnă este, de ceva vreme, și prezentator la Prime TV.

 

Gloria Gorceag – nu se lasă de muzică, dar nici de radio. Vacea caldă este cartea ei de vizită, fie că înterpretează o melodie de dragoste, fie că ne anunță playlist-ul de la radio.

 

Alecu Mătrăgună – medic de formare, Alecu impresionează printr-o dicție excelentă la Jurnal TV. Imaginea sa din muzică și cea de la ecran este exact ca și titlul formației din care face parte: Paralelă (47). La medicină poate va reveni, pe celelalte le practică deocamdată cu succes.

 

Victoria Lungu – artistă de formare, Victoria și-a încercat puterile în trecut și la Radio. Mai recent, interpreta a prezentat un ciclu de emisuni dedicate colegilor de breaslă la televiziunea Publică Moldova 1. Nelly Ciobanu, Aura sau Aliona Triboi au avut de asemenea astfel de experiențe.

 

Ricky Ardezianu – este jurnalist cu acte în regulă și cu o experiență care poate lesne concura cu cea de interpret. Pasiunea și talentul, însă nu se lasă bătute, iar Ricky reușește singur să-și compună și piesele pe care le cântă.