Jurnalistele Lili Lozan și Ana Mardare, blogerița Ana Ciorici, Ilinca Avram și interpreta Karizma au prezentat ținute ready to wear într-un eveniment de fashion organizat la Biblioteca B.P.Hașdeu de creatoarea Bookletta, Sanda Cojocaru.

Bloggerița Ana Ciorici a etalat o siluetă de invidiat, la doar câteva luni după ce a adus pe lume o fetiță. Ana a prezentat mai multe ținute, toate diferite și fiecare personalizată cu o geantă în care se poartă la vedere cartea citită. “Deși un defileu de modă este ușor obositor, eu m-am simțit foarte bine. Mi-a plăcut mult experiența!”, ne-a declarat Ana.

Ilinca Avram a defilat și ea în rochii Sweet Paprika și Simplicated, asortând ținutele cu căciulă de cârlan, bookletta sau paticurile pictate manual.

 

Jurnalista Ana Mardare a strălucit pe podiumul din Biblioteca Hașdeu, iar la final ne-a mărturisit: “Pentru mine prezentarea într-o bibliotecă a fost foarte colorată şi mă bucur că am avut un public diferit decât de obicei: am văzut actori, am văzut scriitori, deci o combinaţie perfectă dintre haine frumoase şi cărţi”.

Zâmbitoare precum o știm și foarte cochetă, Lili Lozan a îmbrăcat la prezentarea de modă două rochii lungi și vaporoase, de toată frumusețea și una scurtă, mini – perfectă pentru o ținută de primăvară-vară.

Karizma a defilat pe podium zglobie și cochetă, dar și foarte sexy. Interpreta a purtat ținute care i-au lăcar la vedere câte ceva, iar asortarea cu un joben a făcut cel mai impresionant efect.

Foto: Ellene Mocrii