Una dintre cele mai cunoscute vedete din România, după ce a demonstrat că la vârstă de 47 de ani poţi arăta foarte bine, recent a avut un mare eşec estetic. Aceasta a mers să-şi facă o intervenţie, dar fără succes.

Vedeta face eforturi mari să nu permită timpului să-şi pună amprenta pe chipul ei. Mihaela Rădulescu nu este genul de femeie care să fie împotriva intervențiilor estetice, motiv pentu care a declarat de nenumărate ori că dacă va simți nevoia să modifice ceva la corpul său o va face negreșit. Recent, după ce a mers la salonul esteticianului pentru a-şi tatua sprâncenele, nu a rămas deloc mulţumită, deoarece sprânceana dreaptă a avut rezultat înfiorător, fiind alungită înspre nas, respectiv este asimetrică în comparaţie cu cea stângă.

FOTO2

Prima intervenţie a vedetei din România avut loc în anul 2000, atunci când şi-a pus silicoane, însă a schimbat implanturile în mare secret mai târziu, în 2006, în America.

Cu toate acestea diva se consolează alături de iubitul său, Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.  Ei sunt împreună din 2014, după ce fosta prezentatoare TV s-a despărţit de Dani Oţil, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

FOTO3

Mihaela Rădulescu s-a lansat în televiziune încă din anii ’90, când a şi venit în Bucureşti de la Piatra Neamţ. În prezent este una dintre cele mai apreciate şi mediatizate vedete din România, iar datorită pasiunii şi ocupaţiei sale, sportul, uită de orice lucru care o deranjează. Astfel se concentrează mai mult pe silueta sa de invidiat şi a întreţinerii tonusului muscular.

Mihaela Rădulescu declara despre dragoste și relații: „Cum iubesc bărbaţii nu e un studiu despre ei, ci mai mult despre noi, femeile care vrem sa fim iubite şi avem atâtea de dăruit.”

Dana Juratu, stagiară