Acum o lună, jurnalista Mihaela Gherasim a decis să-și încheie activitatea în cadrul postului de televiziune Jurnal TV și anunța că pregătește un nou proiect. Astăzi, Mihaela a dezvăluit că participă la realizarea unei noi emisiuni, produse în premieră de postul de radio „Europa Liberă”. Cum se numește noul proiect în care se va implica jurnalista, vedeți mai jos.

„Sunt bucuroasă că am acceptat o mare provocare și sunt parte a echipei de profesioniști de la Europa Liberă. În această campanie electorală sunt cu ochii pe candidații electorali, iar tot ce trebuie să știți despre ei găsiți pe pagina EL Alegeri 2014. De asemenea, o misiune importantă pe care o am aici este de a realiza, alături de colegii mei, emisiunea Pur și simplu, pe care o veți putea urmări din 3 noiembrie la postul public Moldova 1, dar și pe europalibera.org”, a spus astăzi Mihaela Gherasim.

Emisiunea va fi difuzată din 3 noiembrie, de luni până vineri, la postul public de televiziune „Moldova 1”.

Anterior, pentru topmedia.md, Mihaela Gherasim a declarat: „Plec de la Jurnal TV profund recunoscătoare colegilor extraordinari și domnilor Constantin Cheianu și Val Butnaru. Am învățat multe de la domniile lor în această perioadă și le mulțumesc pentru colaborarea frumoasă pe care am avut-o. “Mă provoc” într-un alt proiect. Despre ce este vorba, veți afla în foarte scurt timp.”

Sursa menționată a prezentat și declarația Eugeniei Năstase, sora Mihaelei, care, de altfel, este și șefa Departamentului de Știri din cadrul aceluiași post TV. Eugenia Năstase a mărturisit: „Regretul meu este că pleacă nu doar sora mea, ci şi un bun profesionist al televiziunii.”

Amintim că știrea despre revenirea Mihaelei Gherasim la TV a apărut la începutul anului 2013. Atunci, însă, aflam că Mihaela nu avea să revină propriu-zis la ecrane, ci pe post de producătoare a emisiunii „Cabinetul din Umbră”, difuzată din 7 martie 2013 și moderată de Val Butnaru.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: