Prezentatoarea Emisiunii ‘Alb & Negru’ de la UNIMEDIA, Elena Robu, a fost în premieră model pentru o seară. Jurnalista a defilat sâmbătă, 1 martie 2014, în cadrul evenimentului Spring Fashion Walk 2014 “Din INIMĂ, branduri de Moldova” în două rochii superbe, semnate de designeri autohtoni.

Prima rochie prezentată de Elena aparține brandului Georgette și este o rochie de ocazie, în culori calde și cuminți. “Mă simt foarte bine în ea”, a declarat jurnalista pentru reporterii PentruEA.md.

 Elena Robu

Elena Robu este la prima experiență pe podium, așa că nu am ezitat să o întrebăm dacă are emoții sau ba. “Sunt, da! Deși am făcut repetiții anterior, am emoții când știu că e atâta lume cu ochii pe mine. Sper să nu primesc bila neagră”, a mai spus Elena, cu referire la talk-sow-ul pe care aceasta îl moderează.

 Elena Robu

Cea de-a doua ținută purtată de jurnalistă a fost defilată și la NewYork și Las Vegas. Rochia este parte din colecția “Ciocârlia”, semnată de EHO by Evgheni Hudorojcov. Este o colecție în stil ușor etno, colorată și foarte stilată, precum a declarat autorul ei.

 

“Am în garderobă câteva haine de la producătorii autohtoni. Vreau să am cât mai multe pentru că merită, sunt produse de calitate și realizate cu multă imaginație”, a declarat Elena Robu la finalul defilării. 

Elena Robu

Elena Robu

Spring Fashion Walk 2014 este un eveniment bianual organizat de Clubului Internațional al Femeilor din Moldova (CIFM), în parteneriat cu Asociaţia APIUS, cu suportul proiectului Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor II (CEED II) al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Show-ul de modă face parte din campania „Din ♥ branduri de Moldova”.

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: