Deși glumeam prin luna aprilie că se pregătește să devină mireasă, colega noastră Cristina Aramă nu a stat mult pe gânduri și a pus în aplicare planul celei mai importante zile din viața sa. Vineri, 12 septembrie, Cristina și alesul inimii sale, Marin Ciobanu, s-au cununat în fața domnului și și-au spus DA în fața Ofițerului de Stare Civilă.

„Am trăit emoții intense și frumoase. Trebuie să recunosc că am fost ghem de nervi toate aceste săptămâni, însă bucuria acestui minunat eveniment este mult peste toate”, ne-a declarat Cristina Aramă după cununie. Ținuta miresei a fost completată de un frumos buchet de flori și de o coroană din flori naturale.

Pentru ambele procesiuni, Cristina și mirele ei au purtat creații autohtone, marca „Etno Linia” și a stilistei Alina Bradu. „Am vrut foarte mult să purtăm creații autohtone și ce poate fi mai frumos decât niște straie care să conțină elemente tradiționale? Pentru nunta care va avea loc peste o lună, încă nu am decis ce rochie voi purta, însă cred că voi opta pentru una ivory, tipică unei mirese cu ochi albaștri”, ne-a mai spus zâmbind Cristina.

Cristina Aramă și Marin Ciobanu formează un cuplu de aproape un an. Nașii tinerei familii sunt Oleg și Lilia Țulea. De trei ani, Cristina este jurnalistă în cadrul Portalului de Știri UNIMEDIA.

Machiaj: Natalia Clima 
Coafură: Natalia Stegărescu
Vestimentație: Alina Bradu
Coronița și buchetul miresei: Flower Power
Fotograf: Victor Marin