Data de 29 august a avut o semnificație aparte pentru Anna Smolnițchi. Frumoasa jurnalistă a mers fericită în fața altarului, cununia religioasă având loc ieri. Anna e în culmea fericirii, pentru că totul a avut loc așa cum a planificat.

Pe 29 august s-a împlinit exact un an de când Anna Smolnițchi îl cunoaște pe iubitul ei, Sergiu. Jurnalista a fost cerută de mireasă vara asta, chiar de ziua ei, în timp ce tinerii se aflau într-o vacanță în munți. Iată că anume cu această ocazie logodnicii au ales să se cunune religios. „Pentru mine și soțul meu, nunta înseamnă un legământ încheiat în fața lui Dumnezeu”, spune jurnalista.

În cinstea frumosului eveniment pe care l-a trăit ieri, Anna a decis să scrie un material pe blog, în care să le mulțumească tuturor oamenilor pe care i-a implicat în organizarea cununiei și care și-au îndeplinit obligațiile onorabil.

Anna și Sergiu s-au cununat la Biserica din Lemn, de la Porțile Orașului, grație istoriei acestui lăcaș și a peisajelor splendide pe care le oferă, dar și datorită preotului Serghei Curnic, care slujește cu credință la această biserică.

Ținuta miresei, o rochie splendidă, este o creație a designerului Rodica Nicov, căreia îi e nespus de recunoscătoare. Și pentru că ține mult la valorile familiale, Anna și-a adăugat un voal cu o vechime de 40 de ani, pe care l-a purtat la nuntă mama ei. „Mie mi s-a părut că arăta la fel de nobil și dulce ca acum 40 de ani, când a fost adusă pe lume de bunica mamei. Am să fac din asta o tradiție. Voalul va ajunge la fiica mea”, spune Anna, cu mândrie.

Și dacă de machiajul jurnalistei s-a făcut responsabilă makeup artista Ekaterina Ketrushka, tortul a fost o creație a Elenei Tomuz, iar cel care s-a angajat să surprindă cele mai frumoase momente a fost fotograful Dinu Bubulici. După prânzul oferit în cinstea cununiei, mirii au mers la Orheiul Vechi, pentru a poza pe fundalul acelor priveliști superbe.

„Nu aș avea de povestit toate astea, dacă n-aș fi avut cel mai important ingredient: DRAGOSTEA. Ca să pornești după rochie, torturi, dinți chiar, trebuie să știi cu cine mergi. Ai nevoie de un partener. Nu îmi vedeam capul de fericire atunci când l-am văzut în sfârșit la altar, așteptându-mă să vin la brațul tatălui meu. Abia așteptam să îl țin din nou de mână. Este cel mai bun prieten al meu, omul pentru care vreau să fiu mai bună, pe care vreau să îl știu fericit”, mai spune mireasa.

Felicitări, Anna & Sergiu! Casă de piatră și o iubire veșnică!

Foto: Bubulici Dinu Photography