Nicu Țărnă, unul dintre cei trei jurați ai show-lui “Moldova are Talent” a fost luat la întrebări în studioul UNIMEDIA. Interpretul a povestit despre experiența unică pe care o trăiește la acest show, oferind detaliile jurizării. Cum e să spui ‚DA’ sau ‚NU’, aflăm chiar de la el. Interpretul Nicu Țărnă este unul dintre cei trei membri ai juriului din proiectul “Moldova are Talent”, show difuzat săptămânal pe Prime. În premieră, artistul dezvăluie emoțiile pe care le trăiește la fiecare preselecție. “Este o provocare, probabil, dată doar o dată în viață. La început nu eram în apele mele, pentru că nu faci repetiții pentru a fi jurat. Era un disconfort la început… era complicat, dar e foarte interesant. O cunosc bine pe Tania Cergă, pentru că îmi e colegă, dar și pe domnul Munteanu, însă în așa formulă nu am fost niciodată, au fost mici momente de neconcordanță, dar cu timpul s-a format o echipă”, a declarat juratul.

Chiar dacă deja a fost înjurat pe rețelele de socializare, a trebuit să dea explicații și și-a aprins paie în cap, Țărnă este mândru că a a ajuns jurat la “Moldova are Talent”. “Energia și experiența de o viață a domnului Munteanu, experiența mea, îndrăznesc să spun, sensibilitatea Taniei… fac o echipă. Eu chiar mă mândresc că am fost invitat în acest proiect, e altceva și are un mare raiting”, mai spune Nicu. Interpretul nu se poate pronunța referitor la preferații săi, însă ne promite surprize frumoase în cele șapte ediții de audiții câte au mai rămas, dar și pe mai departe.

“Publicul o să-și dea seama cine e mai bun, o să voteze, și vom delibera împreună. Depinde de cum se vor prezenta și în a doua etapă, nu putem ști cum vor evolua. Sunt și din aceea care, privindu-i, ți se face pielea găină și asta chiar bucură”, a mai precizat Nicu Țărnă.