Cu o carieră fulminantă în muzică și televiziune, interpretul Adrian Ursu reușește să găsească timp pentru fetiță și soție. Artistul recunoaște că are parte uneori de perioade stresante în familie datorită agendei sale încărcate cu evenimente, dar este înțeles de jumătatea sa, întrucât are el grijă să recupereze timpul pierdut. Câți copii mai vrea Adrian, ce apreciază el la soție, dar și cum trece artistul peste micile conflicte familiale, aflați din materialul ce urmează.

 

Mă simt foarte bine în rolul de tată, sunt împlinit, iar atât timp cât fetița îmi zâmbește, am o mie de motive să fiu și fericit. Aș vrea încă doi copii, un băiat și o fată.

ursu3

Apreciez inteligența Irinei, dar în primul rând frumusețea ei. Ea este frumoasă în orice moment al zilei, fie că e ora 7 dimineața, fie că e ora 12 noaptea. Mă bucur mult pentru faptul că a revenit la silueta dinaintea nașterii, căci e o prostie să vorbești doar de inteligență. Pentru noi, bărbații, contează mult cum arată femeia.

usru4

Am fost și sunt uneori gelos. Soția însă nu își arată deschis această stare, ea vrea doar ca eu să vin mai devreme acasă, dar nu din motive de gelozie ci pentru a petrece mai mult timp împreună.

ursu2

Suntem norocoși pentru că avem părinți tineri care ne ajută la creșterea fetiței, deși Irina este mereu alături de copil. Ea este adepta ideii că părinții trebuie să-i crească pe copii, nu bonele.

ursu

Consider că e foarte important ca ambii să cedeze atunci când apar micile conflicte în familie. Eu am învățat să cedez. Acum, recunosc, avem parte de unele perioade stresante, dar trebuie să fiu înțeles, sunt în perioada pregătirilor pentru concertul din 14 mai, asta însemnând că nu pot să petrec mult timp acasă. În schimb, serile le petrec alături de fetiță, ne jucăm, mergem să dormim împreună și ne trezim împreună. Important este să compensăm timpul pierdut.

 Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: