Pe lângă sutele de vizitatori, evenimentul Moldova Fashion Days a avut parte și de prezența mai multor personalități notorii din țara noastră, dar și de peste hotare. Una dintre ele este și Julie Stufft, Șefa Adjunctă a Ambasadei SUA la Chișinău. Intervievată de Ea.md, diplomata și-a exprimat viziunea în raport cu brandurile made in Moldova.

 „Moldova Fashion Days” este unul dintre evenimentele mele preferate ce au loc țară. În fiecare an, sunt prezentă la acest eveniment. Întotdeauna când vin, văd tot mai multe branduri și designeri profesioniști. Statul american este mândru să susțină acest program. Or, anume aici vedem cum se dezvoltă Moldova în direcția pozitivă.

La Zilele Modei, Julie Stufft a venit însoțită și de familia sa: „Astăzi, am venit împreună cu toată familia mea. Pentru ei, de asemenea este un eveniment frumos și semnificativ.”

1

Respectă femeile din Moldova și apreciază designerii de aici. Mai mult, distinsa doamnă este convisă că brandurile prezentate la eveniment pretind la un viitor promițător.

 „Astăzi nu am pe mine o haină de brand autohton, dar ador îmbrăcămintea fabricată în Moldova. Este realizată în mod profesionist. Prevăd un viitor luminos pentru brandurile de aici”, a conchis Julie Stufft.

Foto: captură ecran