Julie Mayaya a devenit cea de-a doua voce a României, în ediţia finală a talent-show-ului de la Pro TV. Iar Horea Brenciu, profesorul ei a plâns în hohote de fericire.

Trofeul Vocea României
foto: adevarul.ro
Artista în vârstă de 26 de ani a strâns cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor, reuşind să-i surclaseze pe Tibi Scobiola şi Cristi Nistor, consideraţi cei mai puternici adversari ai competiţiei. Emoţionată, obosită, dar cu zâmbet larg pe buze, după filmarea ultimelor cadre ale emisiunii, eleva lui Horia Brenciu a dat autografe, a răspuns la întrebările jurnaliştilor şi a făcut fotografii. Artista a declarat presei că Vocea Românei  este cea mai mare realizare din viaţa ei de până acum. Iar banii pe care i-a câştigat nu a decis încă unde să-I investească, dar este sigură că o părticică din bani îi va dona. Julie îşi doreşti să facă o pauză de câteva zila ca să se sature de somn.
Horia Brenciu Emoţionat de câştigul Juliei 

foto:wowbiz.ro
Antrenorul Juliei a plans în hohote atunci când a aflat că eleva lui a fost aleasă cea mai bună din acestă competiţie şi are planuri mare pentru proaspăta voce a României.

Distribuie articolul: