Frumoasa crețoasă, recunoscută pentru celebrul rol din filmul „Pretty Women” și o serie de multe alte filme, a împlinit ieri vârsta de 47 de ani. Deși vârsta începe să-și lase amprentele pe chipul actriței, Julia Roberts se declară contra chirurgiei estetice și nu vrea să nimerească pe „mâna” bisturiului. Despre acest lucru, vedeta a vorbit într-un interviu pentru publicația britanică „You magazine”.

„Dacă aș vorbi de standardele Hollywood-ului, presupun că am riscat foarte mult, însă niciodată nu am apelat la procedurile de netezire chirurgicală a ridurilor. De altfel, nici nu intenționez măcar să recurg la chirurgia estetică. Le-am spus celor de la Lancome că vreau să devin modelul lor pentru reclamele anti-îmbătrânire, așa că trebuie să mă păstrez încă cel puțin 5 ani”, a dezvăluit actrița, în interviul acordat.

Actrița care a obținut, până acum, un premiu Oscar, a declarat că a identificat surse mai eficiente de luptă cu fenomenul îmbătrânirii. Vedeta a adoptat un mod sănătos de viață și a început să practice regulat un nivel foarte conștient de yoga, însă nu a detaliat cu nimic acest subiect.  

Este vorba de a nu ţine cu dinţii de lucruri, de a nu acumula frustrări, de a face ordine în viaţă, a elibera mintea de lucruri inutile şi negative, de a renunţa la tot ceea ce te împovărează mintal şi emoţional. Există o lumină în viața mea, acum. Nu mai iau lucrurile prea mult în serios. Asta înseamnă fericire”, a mai adăugat vedeta.

Julia Roberts este mama a trei copii: Hazel, Henry Moder și Phinnaeus Moder. 

Amintim că altfel decât Julia Robets a procedat actrița Renee Zellweger. Aceasta a șocat publicul în timpul apariției sale la un eveniment dedicat femeilor de la Hollywood, premiate pentru cinematografie. Deși n-a recunoscut niciodată că a recurs la chirurgia estetică, ridurile de pe fața lui Renee au dispărut practic în totalitate.