Designerul de modă, Julia Allert, este fondatoarea unui brand de succes în Republica Moldova, care îi poartă numele. Creațiile acesteia pun accent pe eleganță, calitate și detalii care scot din umbra orice femeie. A început totul de la zero, a suportat greutăți și a parcurs o cale lungă ca într-un final să ajungă să vădească frumosul prin piese vestimentare deosebite.

Într-o lume competitivă și dificilă, Julia a învățat că nu e ușor să cucerești piața, mai cu seamă cea internațională. Însă cu mare încredere în ceea ce face și în piesele vestimentare pe care le promovează reușește să-și facă produsul dorit. Cu ani de experiență în spate, cu o imaginație bogată și inspirată de dragostea pentru frumos, fondatoarea „Julia Allert” impresionează prin vestimentația creată din stofe naturale, fine și imprimeuri sofisticate. Hainele create de ea sunt la mare căutare în Rusia, Kazahstan etc. În 2012, un showroom a fost deschis și la Chișinău, unde designerul autohton își lansează colecțiile.

Activitatea din domeniul modei o combină armonios cu viața de familie, cele mai importante pasiuni ale Juliei pentru care se dedică totalmente, iar ceea ce oferă – o face Din Inimă. În cadrul Women’s Day in Chisinau, ediția a IV-a, Julia Allert ne va vorbi despre noile tendințe în modă și cum să-ți evidențiezi feminitatea.

Vă invităm să vă redescoperiți, pentru că iubim femeia din noi. Locurile sunt limitate!

Biletele se pot procura pe adresa Iu. Gagarin 3 sau la nr. de tel. 076004200, 067466699 sau AICI. Data evenimentului: 23.09.2017.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook Women’s Days in Chișinău.

Julia Allert logo

Autor: Mariana Meriacre