Magazinele cu jucării pentru copii Kidsco au pregătit surprize speciale pentru copiii de toate vârstele. Pentru Săptămâna Mare Iepuraşul a pregătit cele mai frumoase cadouri, cu reduceri de sărbătoare. Aici puteți găsi jucării pentru micuţi toate vârstele, iar pentru a beneficia de cele mai bune preţuri – Kidsco.md a lansat acum carduri de reducere. 

Pentru o colecţie cât mai variată de jucării, Iepuraşul colaborează cu cei mai renumiţi producători internaţionali, iar înainte ca acestea să ajungă pe rafturile magazinelor, ele trec o selecţie riguroasă de calitate – cadourile pentru copii trebuie să fie ecologic curate, inofensive, non-toxice, dar în acelaşi timp – să aducă zâmbete şi bucurii.

Poza copii joacaÎn stoc există mereu diverse categorii de jucării, îndrăgite nu doar de copiii mici, ci şi de cei mai mari, inclusiv părinţi. Fie că este vorba de personaje de poveste sau benzi desenate precum Spider-Man, Iron Man, Transformers, păpuşi Barbie sau My Little Pony Equestria, aluat de modelat Play-Doh, animăluţe, figurine My Little Pony, Littlest Pet Shop, jocuri educative sau jocuri de societate – magia sărbătorilor de Paști va fi simţită de toată familia.

Jucăriile se găsesc şi offline în centrele comerciale Baby Hall, Elat și Atrium din Chişinău, iar în cazul unei comenzi direct de pe site – se pot efectua livrări în raza municipiului.

Kidsco vă urează Paște fericit! Să aveţi parte de sărbători frumoase pline de căldură şi pace în familie, iar iepuraşul să vă aducă tot ce vă doriţi!

Distribuie articolul: