Despre cadoul de nuntă, pe care Angelina Jolie i l-a făcut soțului său, aflăm abia acum, la distanța de o lună de la marele eveniment care a avut loc la sfârșit de vară. Cadoul „modest” al Angelinei Jolie a costat nici mai mult și nici mai puțin decât 3 milioane de dolari. Cum arată ceasul pe care i l-a dăruit soțului său, vedeți mai jos.

Ai zice că e o bijuterie, dacă tot a costat atâtea milioane de dolari. Frumoasa soție a lui Brad Pitt i-a dăruit un ceas din platină, marca Patek Philippe, fabricat în anul 1952, cu unul dintre cele mai legendare design-uri de până acum. 

Pitt a rămas de-a dreptul încântat de raritatea de cadou primită în dar de la Angelina Jolie și râvnit de atâția bărbați din întreaga lume. 

Vestea s-a răspândit în toată lumea după ce Jolie s-a adresat la un giuvaiergiu profesionist, pe care l-a rugat să inscripționeze pe ceas textul: „pentru Roly, de la Nessa” (personajele din drama romantică în care joacă cei doi actori- „By the Sea”).

George Farrugia, proprietarul magazinului de bijuterii din Gozo, la care s-a adresat actrița, a declarat, pentru publicația „The Mirror”: „Da, eu am realizat inscripția de pe ceasul care trebuia să-i fie dăruit lui Brad. Ceasul este rar și valoros.”

Brad și Angelina au arendat insula Gozo pentru ca să se dedice în totalitate lunii de miere și filmărilor noii producții, intitulate „By the Sea”. 

Linia de subiect a filmului se referă la Franța anilor ’70 – o perioadă atrăgătoare și plină de culoare. Angelina, care joacă rolul unei foste dansatoare pe nume Vanessa, este soția lui Rolland – un scriitor american.

Călătoria acestora prin Franța duce la îndepărtarea partenerilor și la răcirea relației dintre cei doi. Situația dramatică se schimbă, însă, atunci când cei doi soți se apropie de o localitate de pe litoral și când îi cunosc pe băștinașii de acolo. 

Într-un interviu oficial, acordat publicației „Entertainment Weekly”, Angelina Jolie a declarat: „Am luat decizia de a prezenta Franța anilor ’70 nu pentru că a fost o perioadă foarte interesantă, ci pentru că în acea perioadă puteai să uiți de toate grijile contemporane și să te concentrezi pe călătorii și pe senzații.”

Filmările producției au început în Malta, la 8 septembrie și vor dura până la mijlocul lunii octombrie. Data lansării încă nu a fost stabilită de „Universal Pictures”.

Distribuie articolul: