Actorul American, Johhny Depp, în vârstă de 50 de ani, este pe cale să facă una dintre cele mai mari greșeli din viața sa, doar pentru a o lua de soție pe blonda Amber Heard, de 27 de ani. Vezi despre ce e vorba.

În timp ce pentru unele vedete, ideea unui contract prenupțial este sfântă, atunci actorul nu se gândește la asta. Potrivit unei surse apropiate celor doi, actorul este atât de îndrăgostit de iubita lui, încât a decis să nu o oblige să semneze un contract prenupțial. Chiar dacă riscă să-şi piardă, în urma unui divorţ, jumătate din averea pe care a agonisit-o în cei 50 de ani, acesta este dispus la orice risc numai să o vadă nevasta lui.

Jonny Deep

,,Ea îşi dorea mereu să fie bogată şi faimoasă. E nebun după ea şi a ochit-o de mult”, a declarat sursa pentru revista ,,Star”. Amber Heard și Johnny Depp s-au întâlnit pentru prima dată în 2011 la filmările peliculei ,,Jurnalul unui băutor de rom”, dar au început o relație abia în 2012, după ce actorul american a încheiat relația de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Sursa: Cancan.ro 

Cris Tina

Distribuie articolul: