De când a rămas însărcinată cu primul copil, Jessica Simpson a dus o luptă  lungă și anevoioasă cu kilogramelor în plus. Vedeta, în vârstă de 33 de ani, a început să țină o dietă strictă după ce l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil, Ace Knute. 

Acum, Jessica Simpson a slăbit cu 30 de kilograme și se simte mai fericită ca oricând. Paparazzii au surprins-o pe frumoasa blondă în aeroportul JFK, din New York, aceasta fiind îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați din piele, un top negru și o haină îmblănită.

Jessica Simpson

,,Când eram însărcinată cu Maxwell, mi-am permis să mănânc orice. Nu îmi păsa. Nu mă interesa cât o să iau în greutate. La a doua sarcină, însă, trecusem deja prin dieta Weight Watchers și nu eram la fel de relaxată. Am încercat să fiu atentă ce și cât mănânc și să am o viață activă’, a mărturisit Simpson.

Jessica și iubitul ei, Eric Johnson, se vor căsători anul acesta, cel mai probabil în Italia. ,,Anul acesta va adduce, cu siguranță, clopotele de nuntă. Cred că e timpul. Sunt mai motivată să slăbesc acum, cu nunta. Cand o sa vedeți rochia de mireasă, o să înțelegeți de ce spun asta”, a mai adăugat vedeta.

Sursa: ProTV

Cris Tina

Distribuie articolul: