Jessica Simpson a fost întotdeauna admirată pentru corpul ei perfect, pe care avea grijă să-l arate în fiecare videoclip. Azi, nici nu o mai recunoşti. La un pas de a naşte, cântăreaţa şi-a făcut apariţia la o nuntă a prietenei sale, optând pentru o rochie neagră şi lungă care să-i estompeze formele. Jessica Simpson a adăugat 35 de kg în ultimele luni de sarcină, dar pare extrem de fericită. Surse din anturajul vedetei declară că interpreta nicicând nu s-a simţit la fel de bine ca acum. Frumoasa blondă şi-a angajat chiar şi un nutriţionist care o însoţeşte pretutindeni, spunându-i ce şi când să mănânce, ca să mai poată da jos din kilograme.

Jessica Simpson şi logodnicul ei, fotbalistul american Eric, s-au logodit în toamna anului trecut. Se pare însă că Jessica şi-a dorit nunta abia după câteva luni după naştere, aşa că acum toţi aşteaptă marele eveniment.

Jessica Ann Simpson (33) este cântăreață, actriță și textieră americană. Ea a devenit cunoscută la finele anilor ’90 prin intermediul cântecului său de debut intitulat „I Wanna Love You Forever”, care a devenit cel mai cunoscut disc single al său din întreaga-i carieră, fiind până astăzi singurul său hit de top 10 în clasamentul Billboard Hot 100.

Sursa:dailymail.co.uk
Sursa photo: dailymail.co.uk 

Distribuie articolul: