Milionara cu imagine de felină - așa poate fi numită Jessica Alba, chiar și după ce a născut două fiice adorabile. Actrița, care e și antreprenoare, sclipește în costum de baie pe coperta unei publicații de peste ocean.

Jessica este eroina acestei luni pentru revista americană de sănătate și fitness Shape Magazine, iar cu această ocazie a ținut să reitereze cele câteva practici care o ajută să afișeze o formă fizică de excepție.

Excited for my new @shape_magazine cover! 📸 by @adamfranzino 👗 @emilyandmeritt 💇🏼 & 💄@jennifer_yepez @rachel_goodwin using @honest_beauty 💅🏼 @ashlie_johnson

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

În interviul pentru publicația de peste ocean, actrița a dezvăluit că este vegetariană; urmează o dietă alcalină; merge foarte mult pe jos; evită pe cât de mult posibil machiajul, iar dacă și-l face, reușește în doar 10 minute:

Când vine vorba de rutina zilnică de înfrumusețare, mă concentrez pe caracteristicile care îmi plac: ochii, buzele și vârfurile pomeților. Îmi pot face un smokey eyes și pot folosi un ruj mai îndrăzneț.

Faceți sport când puteți și nu vă simțiți vinovate. Dacă reușesc asta de 4 ori pe săptămână, pot considera că am parte de succes. Iau cursuri de yoga, pentru care îmi sacrific orele de somn, dimineața. Pentru mine, beneficiile acestui antrenament sunt mai mult spirituale decât fizice. Creierul meu se simte mai fericit și mai productiv.

Poate că sportul mă tonifiază și mă face să mă simt mai puternică, dar dieta mea este mult mai importantă. Nu consum gluten, produse lactate, alimente prăjite sau alimente procesate. Încerc să urmez o dietă săracă în zahăr și carbohidrați și bogată în proteine slabe și legume.

Uneori… aveți voie să vă răsfățați cu carbohidrați! Eu nu rezist în fața popcornului și a prăjiturii Shortcake cu căpșune.

Apreciați-vă corpurile. Mie îmi place mult cum arăt, pentru că fac tot ce-mi doresc. Dacă vreau, merg la plimbare cu bicicleta, dacă nu – doar la baie. Face tot ce-mi spune corpul!”

Foto:  Shape Magazine, shape.com