La evenimentul dedicat celor mai bune mame din SUA, desfășurat vineri, la Beverly Hills, cea care a atras atenția audienței prin exemplul său a fost chiar actrița americană Jessica Alba. Fiind numită soție și mamă demnă de cele mai înalte aprecieri, actrița a dedicat trofeul obținut, exclusiv familiei sale.

Potrivit dailymail.co.uk, la evenimentul de vineri, au asistat fiicele actriței: Honor și Haven, dar și soțul acesteia, Cash Warren.

Pentru mulți, familia Jessicăi Alba este etalonul unei familii fericite, din SUA.

Purtând o ținută metalică, inspirată din anii ’50, Jessica Alba a strălucit la propriu și la figurat, la evenimentul denumit Mother’s Day Luncheon And Fashion Show. Rochia fără mâneci a atras atenția tuturor mamelor, prezente la eveniment, iar Jessica a fost scăldată în valuri de aplauze.

 

Actrița de 33 de ani l-a cunoscut pe Cash Warren, fiul actorului Michael Warren, în timp ce filma producția ”Fantastic Four”, în 2004. În 2008 – anul în care s-a născut prima fiică a lor, Honor Marie Warren, cei doi s-au căsătorit, iar în 2011, Jessica a adus-o pe lume pe Haven Garner Warren.

La nașterea primei fiice a vedetei, în luna iulie a anului 2008, revista americană OK a cumpărat primele imagini cu bebelușul, contra unei sume de 1,5 milioane de dolari.

De notat că Jessica Alba  a stârnit simpatia publicului nu doar prin modelul de mamă, pe care l-a oferit, ci și prin activitatea sa publică.

În 2005, actrița a acceptat să joace gratis într-un film, din ale cărui vânzări au fost ajutați oameni bolnavi de SIDA.

Jessica este ambasadoare pentru educația și dezvoltarea copiilor nevoiași din Africa, dar și o susținătoare a drepturilor minorităților sexuale.

Distribuie articolul: