Singurătatea o prinde perfect pe Jennifer Lopez! Interpreta și-a cucerit fanii cu o nouă apariție într-o ținută inedită. Potrivit revistei ELLE, diva și-a făcut apariția plină de vitalitate la audițiile show-ului american „American Idol”, afișând o ținută cu totul spectaculoasă. Cum arată noua imagine a lui Jennifer Lopez, admirați mai jos.

Sursa citată informează că ținuta superbă, de culoare verde, în care a fost surprinsă vedeta, a fost creată de către designerul Pamella Roland.

Compusă dintr-o pereche de pantaloni largi în stilul rapperului M.C. Hammer, și dintr-un sacou scurt, ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi selecți, marca Christian Louboutin, o brățară de piele și alte câteva accesorii.

Audierile show-ului spre care se îndrepta vedeta avuseră loc la Los Angeles.

Deși stiliștii nu recomandă buricul gol sub nicio formă, de data asta, abdomenul bine lucrat al vedetei  a atras multe priviri invidioase.

Chiar dacă pantalonii largi i-au extins linia de contur a coapselor, abdomenul perfect plat i-a scos în evidență doar punctele tari ale corpului. La cei 45 de ani ai săi, vedeta, care este și mamă a doi copii, arată pur și simplu extraordinar.

O bună parte dintre critici, însă, au criticat aspru ultima apariție a vedetei, glumind pe seama faptului că Jennifer s-a îmbrăcat ciudat din cauza faptului că s-ar pregăti în acest mod de Halloween.

Amintim că stilistul preferat al lui Jennifer Lopez a fost însuși designerul Oscar de la Renta, care  a creat pentru ea majoritatea ținutelor memorabile. 

Foto: REX, tomandlorenzo.com

Distribuie articolul: