Diva latino Jennifer Lopez și iubitul ei Alex Rodriguez s-au apucat împreună de o dietă fără zahăr și fără carbohidrați, provocare ce durează doar zece zile, dar care le-a pus serios ambiția la încercare.

 

View this post on Instagram

 

This 10-day challenge is starting to get lonely, so we’re challenging YOU! Join us 😉. 10 days, NO sugar, NO carbs, are you up for the challenge? 💋

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

O nouă provocare s-a răspândit printre vedete: 10-Day diet challenge. Dacă povestea cu fotografiile s-a dovedit a fi una amuzantă,  iată că cea cu dieta fără zahăr și carbohidrați pentru cei mai mulți pare uluitor de complicată

A-Rod a scris despre această provocare la începutul acestei săptămâni, pe contul său de Instagram, invitându-și fanii să-i fie alături și să țină și ei dieta fără zahăr și carbohidrați. Cine ar fi crezut că fostul jucător de fotbal american, care cu siguranță este obișnuit cu antrenbamentele dure, va întâmpina dificultăți cu o amărâtă de dietă? Dar iată că exact așa s-a întâmplat… Iar o zi mai târziu, Jennifer a vorbit și ea despre dificultățile pe care le-a întâmpinat ținând acest regim, care nu părea chiar atât de restrictiv. Sincer, nouă nu ne este clar de ce Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, care arată impecabil, au nevoie de dietă, dar provocarea e provocare!

„Se pare că, atunci când nu ai parte de zahăr și de carbohidrați, îți este foarte, foarte foame tot timpul”, a scris Jennifer pe Instagram. Alex Rodriguez a fost însă mult mai scurt, spunând doar: „Mor!”. Jennifer și Alex s-au ținut însă serios de treabă, fără să trișeze, dar pentru asta au trebuit să găsească niște variante sățioase, pentru că lipsa carbohidraților este extrem de frustrantă. Drept urmare, în a treia zi a regimului faimosul cuplu a documentat provocarea cu fotografii ale meniului lor: salate uriașe cu ouă fierte, castraveți, ardei gras, ciuperci, ceapă, carne de curcan și varză de Bruxelles.

 

View this post on Instagram

 

The grind never stops. . . . What are you going to make of 2019? 👇🏽 #thecorp

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

În plus, JLo și Alex se antrenează din greu împreună și la sală, după cum se vede și din filmulețul postat de el pe Instagram, așadar rezultatele vor fi vizibile și mai repede. În doar câteva zile, vom afla cu toții câte kilograme se topesc dacă renunți la pâine, cartofi, orez, paste făinoase, produse de patiserie și de cofetărie, dar și cât de tristă devine viața fără ciocolată :D.

Vezi și: Jennifer Lopez fără pic de machiaj. Chiar și fără filtre tot divă rămâne a fi!

Distribuie articolul: