Cifra de afaceri a brandului Guess va creşte considerabil anul acesta dacă e să aruncăm un ochi pe cea mai nouă campanie, a cărei protagonistă este nimeni alta decât superba Jennifer Lopez.

„Ce haine, dar ce femeie, ce forme!”Asta au spus într-un glas fanii artistei. Jennifer Lopez arată fabulos la 48 de de ani. Cei de la Guess nu au stat pe gânduri când au început căutările şi au bătut palma rapid cu diva latino.

Jennifer ne-a arătat încă o dată de ce este numită artista cu cel mai sexy fund din lume. În acest sens sunt grăitoare fotografiile cu diva din campania de primăvară-vară a brandului Guess.

Cu o atitudine de femeie fatală, J Lo pozează sexy în blugi, fuste mulate sau rochii cu spatele gol. Diva este urmărită de aproape 72 de milioane de fani pe Instagram şi câteva mii bune au complimentat-o pentru felul în care arată la 48 de ani, dar şi pentru posteriorul care a făcut-o celebră.

La sfârşitul lunii noiembrie, Jennifer Lopez anunţa că este noua imagine a companiei Guess. Aceasta a spus că se simte onorată să fie noua imagine a brandului ei preferat încă din copilărie.

Co-fondatorul Guess, George Marciano a spus că Jennifer a fost aleasă pentru a demonstra că femeia devine mai frumoasă și mai talentată atunci când adună mai multă experiență de viață.

Sursa foto: click.ro

 

Distribuie articolul: