Nu mai este un secret că Jennifer Lopez concubinează cu Casper Smart - un dansator de 28 de ani care i-a furat inima deja de câțiva ani. Cântăreața de 46 de ani este întrebată deseori dacă intenționează sau nu să-și oficializeze relația cu acesta. Jennifer recunoaște însă că nici măcar nu este logodită cu el, barem să se căsătorească!

Casper Smart și Jennifer Lopez se cunosc nu de un an și nu de doi, ci tocmai din 2011. Relația lor s-a întrerupt în 2014, când cei partenerii au decis să se despartă pentru o perioadă. Motiv pentru această despărțire ar fi servit un zvon despre infidelitatea dansatorului. Câteva luni mai târziu, relația a prin din nou viață.

cats

Invitată la un interviu pentru postul de radio KIIS-FM, Jennifer Lopez a fost generoasă și chiar dură în declarații.

Nu sunt logodită și nici măcar nu am auzit despre asfel de zvouri. Știți, am fost atât de ocupată, încât nici n-am reușit să citesc ce scriu tabloidele despre mine. 

Am avut o astfel de perioadă în viețile noastre, în care pur și simplu nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu eram sigură de nimic. Și acum trec exact printr-o astfel de situație. Nu sunt sigură de nimic. Pur și simplu mă distrez și fac tot ce-mi doresc. Sunt femeie matură. Când voi vrea să vorbesc despre ceva serios, o voi face. Dar în prezent, nu mă simt decât eu însămi”, i-a răspuns Jennifer, moderatoarei americane Ellen DeGeneres.

cats

Foto: Instagram, gettyimages.com

Distribuie articolul: