Spectacol de zile mari la Gala MTV Movie Awards care a avut loc duminică, la Nokia Theatre, din Los Angeles. vedetele au scos din gardeobe cele mai frumoase ținute, însă pentru Jennifer Lopez a fost un bun prilej să-şi etaleze bijuteriile. Vezi mai jos care sunt acestea.

Nu degeaba i s-a dat și numele: „Trupul anului 2014”! Jennifer Lopez e într-o formă de zile mari şi când se îmbracă sexy le complexează pe colegele sale mai tinere. Duminică, însă, J.Lo a strălucit la propriu pentru că a pus pe ea un kilogram de aur.

Foto: click.ro

Foto: click.ro

A luat o pereche de cercei extrem de mari, 5 brăţări la mâini şi una cu diamante la gleznă, dar şi 5 inele groase cu pietre preţioase.

Fto: click.ro

Fto: click.ro

La toate acestea se adaugă butonii de la sacoul decoltat, talpa de aur masiv a pantofilor şi catarama aurită cu pietre preţioase care îi înconjura talia de viespe.

Foto: click.ro

Foto: click.ro

Jennifer Lopez are o avere de 300 de milioane de dolari, iar ţinuta ei a fost evaluată de specialişti la peste un milion (de dolari). J.Lo s-a îmbrăcat astfel, pentru a primi premiul pentru „Cea mai tare scenă de sperietură din film”. La gală au mai fost premiaţi și: Bradley Cooper, Zac Efron şi Meryl Streep.

Distribuie articolul: