Pentru a doua oară în ultimii șase ani, gemenii lui Jennider Lopez: Emme și Max Anthony apar pe coperta revistei People și tot pentru a doua iară, Marc Anthony – tatăl copiilor, lipsește din fotografie! Jennifer Lopez a acceptat să ofere, pentru această revistă, un interviu în care a mărturisit despre relațiile sale eșuate cu bărbații din trecut. 

Jennifer Lopez  și Marc au decis să pună capăt relației lor încă în 2012. Cu toate acestea, procesul de divorț s-a încheiat abia în 2014. Între timp, Anthony s-a recăsătorit, iar fosta lui soție a rămas să aibă grijă de gemenii lor comuni și să-și încerece norocul în alte relații.

Mai vreau o pereche de gemeni. Gemenii mei s-au făcut mari, sănătoși, frumoși și, sper eu, fericiți. La noi, totul e minunat, de aceea cred că procedez corect în toate. Nu știu dacă mai este posibil la vârsta mea, dar vreau să mai am copii, vreau să mai trăiesc acest sentiment de fericire. Am înțeles cât de fericite pot fi astfel de momente. Niciodată nu știi ce îți poate rezerva viitorul”, a mărturisit Lopez.

Mama celor doi gemeni a mai declarat, însă, că nu se grăbește să inițieze o nouă relație cu cineva și că vrea să-și dedice mai mult timp sie, prietenilor apropiați și copiilor. 

Am vrut ca relațiile mele să meargă bine, dar n-a fost să fie. Urăsc să fiu singură, dar scopul meu a fost întotdeauna să pot trăi pe cont propriu, de aceea, trebuia să fac doar alegeri bune. Atunci când mi-e teamă, fac o alegere proastă. Între 20 și 30 de ani cred că oamenilor le este dat să exploreze și să facă o grămadă de greșeli. La 40 de ani, începem să înțelegem altfel lucrurile”, a mărturisit vedeta. 

Acum, poate spune cu fermitate că și-a iertat toate păcatele pe care le-a făcut în tinerețe. Atunci când se gândește la fostul său soț și la foștii săi iubiți, cântăreața își dă seama de naivitatea de care a dat dovadă și își promite să facă lucrurile mai bine data viitoare. „Eu încă mai cred în basme, cred în căsătorie și în faptul că doi oameni își pot lua angajamentul de a fi împreună. Acum, sunt recunoscătoare pentru copiii mei, care mă fac să cred că tot felul de lucruri pot fi posibile!”, declară Lopez. 

Amintim că divorțul de Marc Anthony a fost foarte dureros pentru Jennifer Lopez. Atunci, vedeta declara: „Speram că cineva mă va ajuta să uit de această durere, dar mai apoi am decis să fiu singură și să ignor bărbații pentru o perioadă, pentru a mă recupera. Acum înțeleg că am nevoie de o pauză mai mare, în care să am timp pentru mine însămi. Am ajuns la concluzia că puneam mereu interesele bărbaților mei în fața intereselor mele, fără ca să mă mai gândesc la mine.”

Foto: People, popsugar.com.au

Distribuie articolul: