A trecut prin 3 căsnicii și totuși ultima, cea cu Mark Anthony, a marcat-o cel mai mult, pentru că anume atunci au venit pe lume gemenii Max și Emme. După divorț însă, Lopez trăiește o pasională relație cu dansatorul Casper Smart, mai tânăr decât ea de aproape două ori. Și dacă în trecut îi era frică de altar, într-un interviu recent pentru W Magazine, cântăreața a recunoscut că de-abia așteaptă să se mărite din nou!

Cântăreața americană recunoaște că relația cu Mark Antony a fost probabil cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în viață, și totuși, el rămâne a fi tatăl gemenilor Max și Emma:

„Timp de 7 ani am rezistat acestei căsnicii, deși știam din start că era o greșeală. Atunci când e vorba de muncă, nu cedez niciodată, însă atunci când vine vorba de viața mea personală, mi se pare de fiecare dată prea dificil.

Nu mi-a fost deloc ușor să mă îmăpac cu ideea că divorțez. Desigur, nu asta era ceea la ce am visat. Cel mai ușor, atunci, era să manifest răutate, supărare, dezamăgire și răutate”, a recunoscut vedeta, în interviul pentru sursa citată.

Chiar dacă a fost modestă în declarații, Jennifer Lopez și-a permis să spună că interpreții nu posedă un libido atât de ridicat la fel ca și dansatorii, făcând aluzie la actualul său partener, Casper Smart.

Am fost împreună, apoi ne-am despărțit. Acum suntem din nou împreună. Încă mai visez că într-o bună zi mă voi căsători din nou. Îmi place filmul „The Notebook”. Îmi doresc și eu să trăiesc până la adânci bătrâneți alături de persoana dragă mie.”

Declarația vine după ce recent, Jennifer Lopez se grăbea să afirme că nu vrea să se mărite din nou în ruptul capului!

Jennifer Lopez neagă că ar intenționa să se mărite cu Smart: „Nu sunt logodită!”

anthony-lopez-smart-1024

Foto: Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin/ W Magazine, people.com