În timpul premierei noului ei film documentar „HBO Jennifer Lopez: Dance Again”, artista și interpreta a făcut mai multe anunțuri importante. Cea dintâi s-a referit la primul ei turneu mondial, iar a doua a fost despre divorțul extrem de mediatizat, după o căsnicie de șapte ani cu Marc Anthony.

Lopez s-a deschis mai mult ca niciodată, dezvăluind efectele sfâșietoare ale desfacerii căsătoriei sale asupra familiei ei, dar și a sa personală, notează MarieClaire.

„Îmi amintesc că eram pe platourile de filmare sau în cabina mea de machiaj și mă simțeam atât de slăbită, încât nu mă puteam ridica dimineața din pat de o durere ca asta”, a explicat ea. „Nu există nicio durere sau eșec mai mare decât să treci printr-un divorț. Această speranță că visul, că basmul, pe care îl trăiești cu sufletul la gură se rupe în bucăți, este la fel ca și un gând de moate.”

Ea a declarat că gemenii săi, Max și Emme, au suferit mult fiind departe de tatăl lor în timpul turneului meu. Din fericire, ei s-au reîntâlnit la încheierea acestuia, în Puerto Rico, atunci când Lopez l-a invitat Anthony pe scenă pentru interpretarea „No Me Ames”. 

„Există dragoste și după divorț, trebuie doar să o putem vedea”, a spus ea. „Putem spune că am trecut peste momentul acesta și suntem sănătoși. După această călătorie vom fi și mai bine. Am supraviețuit.”

Distribuie articolul: