Nu vom cita un studiu făcut în SUA acum 3 ani, care o califica pe Jennifer Lopez ca și fiind celebritatea cu cel mai frumos zâmbet. Vă vom arăta doar că indiferent de trecerea timpului, artista continuă să aibă niște dinți perfect îngrijiți.

Se întâmplă mai rar ca Jennifer Lopez să ia în mâini telefonul mobil și să-și facă un selfie, pe care să-l publice imediat în spațiul virtual, fără acordul consilierilor săi de imagine.

Jennifer Lopez afișează un posterior și un abdomen extrem de bine lucrate

Cântăreața americană și-a afișat, totuși, zâmbetul într-o fotgrafie distribuită ieri pe contul său de Instagram. Poza a stârnit multă admirație în rândul celor peste 51 de milioane de fani, câți sunt abonați la profilul virtual al cântăreței. Aceștia s-au arătat topiți nu doar de dantura fermecătoare a lui Jennifer, ci și de naturalețea sa, regăsită în micile riduri de sub ochi, părul rebel, dar și manichiura nud a cântăreței.

SMILE! Its Friday!!!! #behappywithyourself #love #tgifriday

Фото опубликовано Jennifer Lopez (@jlo)

Acest zâmbet de milioane e cu siguranță și o dovadă a faptului că Jennifer rămâne a fi pozitivă chiar și după despărțirea de dansatorul american Casper Smart.

People: Jennifer Lopez și Casper Smart s-au despărțit după 5 ani de relație

Recent, diva a împlinit 47 de ani.

Jennifer Lopez a sclipit, la aniversarea sa, într-o ținută by Zuhair Murad

„Stai cu picioarele pe pământ, nu uita cine eşti şi iubeşte-te!” 10 citate marca Jennifer Lopez

Thank you @zuhairmuradofficial @zuhairmuradprivate for always making me feel amazing!! #birthdaysuit

Фото опубликовано Jennifer Lopez (@jlo)

Foto: Instagram

Distribuie articolul: