Deși s-a despărțit recent de Casper Smart, după o relație care a durat 5 ani, Jennifer Lopez continuă să muncească mult și să aibă apariții în presă. De data asta, vedeta apare pe coperta noii ediții Your Fitness, iar în interviu a dezvăluit ce face pentru un exterior de invidiat.

Se pare că secretul cântăreței este unul cât se poate de simplu și evident. Jennifer se alimentează corect, merge cu regularitate la sală, bea multă apă, doarme suficient de mult este mereu pozitivă în gândire.

37CB110100000578-3769163-Hot_mama_Jennifer_Lopez_47_showcased_her_incredibly_toned_abs_on-a-1_1472742009156

„Îmi încep fiecare dimineață cu un BodyLab TastyShake sănătos. Am un prânz sănătos, iar la cină consum un shake cu proteine, care mă ajută să nu fiu flămândă până dimineață.

Încerc să-mi păstrez corpul foarte bine hidratat și odihnit după fiecare antrenament, ca să nu simt o adevărată lovitură a doua zi. Beau foarte multă apă, consum doar alimente sănătoase și nu dorm niciodată mai puțin de 8 ore. 

Îmi place impactul pe care îl au antrenamentele asupra mea, iar după fiecare antrenament îmi spăl bine fața, lucru care mă ajută la menținerea curată a porilor și îmi conferă senzația de piele sănătoasă. Abia după baie îmi aplic o cremă hidratantă și de protecție solară și folosesc doar un pic de machiaj dacă trebuie să ies în oraș. Dacă e seară, folosesc înainte de somn și o cremă hidratantă pentru ochi.

Ador să mă relaxez alături de copiii mei după antrenamente și să împart cu ei gustări sănătoase.

Sunt extrem de mândră de faptul că formulele noastre de sănătate și de fitness au fost proiectate de către femei și pentru femei”, spune Lopez, în interviu.

37CB110C00000578-3769163-She_s_a_bit_of_all_White_In_another_shot_the_former_American_Ido-a-2_1472742018493

Foto: Jennifer Lopez, REX

Distribuie articolul: