Celebritățile hollywoodiene au început în ultimul timp să își împrumute vocile pentru diferite personaje de animație. Dacă recent Rihanna a lansat o nouă piesă pentru un desen animat, acum i-a venit timpul și divei Jennifer Lopez să-și arate talentul. Lopez a interpretat și ea un cântec – „Feel the Light” pentru același proiect marca, DreamWork Animation – „Home”.

Vocea interpretei Jennifer Lopez a fost inclusă pe coloana sonoră a desenului animat – „Home”, film pentru care Rihanna de asemenea și-a împrumutat vocea unui personaj. Diva latino joacă și ea, la rândul ei unui dintre haioasele personaje ale acestei animații de la Dreamworks.

Animația „Home” va apărea în cinematografe la sfârșitul lunii următoare. Întreaga coloană sonoră a fost gândită de Rihanna și tot ea a ales vedetele care vor interpreta piesele pentru acest film. 

Jennifer Lopez nu este la prima experiență de acest fel, interpreta a mai împrumutat vocea sa și altor personaje, din alte desene animate, ca: „I Luh Ya Papi”, „First Love”, „Going In” sau „Booty”. 

În timp ce Rihanna va da voce personajului principal, unei adolescente pe nume – Geraldine Tucci/Tip, Jennifer Lopez își va împrumuta vocea, mamei adolescentei – Luccy Tucci.

Nu ne-a mai rămas mult să vedem desenul animat și să apreciem munca vedetelor, care pare a fi foarte interesantă și plăcută.

Distribuie articolul: