Aflată în plină promovare a noului ei film „The Boy Next Door”( Băiatul de Alături), Jennifer Lopez a fost întrebată cine ar fi pentru ea băiatul de alături. Răspunsul ei dovedeşte că, în ciuda unor alegeri mai puţin fericite pe care le-a făcut în viaţă personală, gusturile ei în privinţă bărbaţilor sunt impecabile.

Într-un interviu cu cei de la Daily Mail, Jennifer Lopez s-a autodescris ca fiind o romantică desăvârșită, care îşi doreşte mai presus de orice să-și găsească pe cineva, care să-i fie alături şi la bine şi la rău. Divorţată de două ori, Jennifer Lopez nu pare să aibă prea mare succes în a-şi găsi perechea, mai ales că şi ultima ei relaţie cu dansatorul Casper Smith n-a fost una „de succes” și din nefericire pentru J Lo nu a fost ferită de zvonuri răutăcioase şi multe bârfe, mai ales după ce dansatorul a fost acuzat că ar prefera bărbaţii. 
 
 
Întrebată de cei de la Daily Mail cum ar arată bărbatul perfect pentru ea, actriţa a răspuns cu trei exemple concrete: Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Tom Hardy (Peaky Blinders) şi Frank Grillo (Kingdom).
 
 
Din păcate, aşa cum remarcă şi cei de la ziarul britanic, cei trei actori sunt deja luaţi, Charlie Hunnam este într-o relaţie stabilă din 2007 cu creatoarea de bijuterii Morgana McNeils, Tom Hardy s-a căsătorit cu actriţă Charlotte Riley anul trecut, iar Frank Grillo este soţul actriţei Wendy Moniz de ceva vreme. 
 
Poate că viitorul îi va aduce lui Jennifer Lopez pe unul dintre cei trei bărbaţi la care visează, pentru că în lumea filmului, nimic nu e definitiv.
 
Sursa foto: aceshowbiz.com , Colaj PentruEa

Distribuie articolul: