Și ce dacă s-a despărțit deja de iubitul său Casper Smart și acesta e mai tânăr decât ea cu 17 ani? Presa internațională scrie că Jennifer Lopez s-a întors la fostul eu boyfriend și i-ar fi dat o a doua șansă. De ce am tras astfel de concluzii, aflați mai jos.

Zvonurile legate de împăcarea dintre cei doi au venit după ce joia trecută, Jennifer și Casper s-au distrat împreună la petrecerea organizată de către interpretul american Nick Jonas. Vedeta de 45 de ani a fost văzută câteva zile mai târziu, la un afterparty dedicat Premiilor Grammy, după care Lopez și Smart ar fi plecat cu aceeași mașină. Zilele trecute, paparazzii i-au susprins din nou pe cei doi la aeroportul din Los Angeles.

Amintim că cei doi îndrăgostiți s-au separat în luna iunie a anului trecut,după o relație de 2,5 ani. Cântăreața s-ar fi despărțit agresiv de tânărul dansator de back-up din cauza unui scandal sexual cu două modele, în care ar fi fost implicat Casper. Pe Jeniffer ar fi deranjat-o mult mărturiile despre această desfrânare.

O sursă apropiată interpretei a declarat, pentru Us Weekly: „Nu a fost o decizie ușoară, dar cei doi au decis să rămână prieteni. Relația lor nu prea mergea la distanță. El a început cu încercarea de a se concentra spre propria viață și carieră, deci n-a mai putut fi vorba despre continuarea relației lor.”

Alți prieteni comuni de-ai celor doi au declarat, însă, pentru Radar Online: „O sfătuim pe J. Lo. să-și întrerupă relația cu Casper, necătând la faptul că gemenii interpretei l-au îndrăgit mult. Relația lor afectează prea mult reputația lui Jennifer. Chiar și sentimentele dintre cei doi s-au răcit demult.”

Recent, Lopez a declarat, pentru revista People: „Am vrut ca relațiile mele să meargă bine, dar n-a fost să fie. Urăsc să fiu singură, dar scopul meu a fost întotdeauna să pot trăi pe cont propriu, de aceea, trebuia să fac doar alegeri bune. Atunci când mi-e teamă, fac o alegere proastă. Între 20 și 30 de ani cred că oamenilor le este dat să exploreze și să facă o grămadă de greșeli. La 40 de ani, începem să înțelegem altfel lucrurile.

Să fie, deci, o simplă prietenie la mijloc?

Foto: x17online.com, People, eonline.com

Distribuie articolul: