Aparent, zvonurile despre „reînnoirea” relației dintre Jennifer Lopez și fostul său iubit, Casper Smart, sunt adevărate. Cuplul a fost văzut recent în public, în timp ce ieșeau dintr-un local. Atât interpreta, cât și actorul radiau de fericire și împărțeau zâmbete tuturor.

Zilele trecute, celebritățile Jennifer Lopez și Casper Smart au fost văzuți împreună, în timp ce ieșeau dintr-un local. Păreau foarte fericiți și zâmbeau permanent. Nu se țineau de mână, dar erau foarte „apropiați”.

Presa internațională s-a împărțit în două tabere, pe de o parte una susține că, Jennifer și Casper  sunt un cuplu foarte drăguț și se bucură pentru ei, iar pe de altă parte, cealaltă tabără susține că, de fapt, celebritățile nu sunt împreună, ci doar își fac publicitate prin această „cascadorie”.

Foto: justjared.com

Foto: justjared.com

Săptămâna trecută, „îndrăgostiții” au fost surprinși (într-o fotografie), în timp ce se sărutau. Vedetele nu au confirmat, dar nici nu au infirmat că ar fi din nou împreună, potrivit TMZ.

Foto: tmz.com

Foto: tmz.com

Reamintim, Jennifer Lopez și Casper Smart s-au despărțit în luna iunie 2014. După care, diva a declarat în mod repetat că este fericită de una singură și nu planifică în viitorul apropiat să se implice în vreo relație de lungă durată. Oare s-a răzgândit sau întâlnirea cu Casper este doar una prietenoasă și nu ține de un viitor comun?