S-au ignorat aproape 9 ani la evenimentele publice, pentru a nu da ochii una de cealaltă, astfel că toată lumea le considera drept adevărate rivale. Jannifer Aniston și Angelina Jolie s-au întâlnit, în sfârșit, la un eveniment recent. Mai mult decât atât: fosta soție a lui Brad Pitt a declarat că nu mai este supărată pe Angelina – femeia cu priviri de felină, care i-a sedus soțul.

Evenimentul la care s-au întâlnit Angelina Jolie și Jennifer Aniston este ceremonia anuală Critics’ Choice Movie Awards, care s-a desfășurat la Los Angeles. La acest eveniment, cei mai buni actori și autori de producții cinematografice și-au luat statuetele binemeritate. Evenimentul a avut loc la tradiționalul cinematograf Hollywood Palladium.

Atenția oaspeților s-a îndreptat nu spre actorii începători sau spre femeile cu rochii decoltate, ci spre două actrițe care s-au urmărit și urât ani de-a rândul. Angelina Jolie a venit la eveniment singură, în timp ce Aniston – în compania actualului său iubit – Justin Theroux.

Atmosfera s-a încins, pentru că oaspeții care participau la eveniment așteptau ca actrițele să interacționeze și să lanseze reacții publice una la adresa celeilalte. Până în prezent, cele două actrițe nu s-au întâlnit la niciun eveniment public.

Potrivit People, vedetele de la Hollywood s-au întâlnit pe covorul roșu, însă nu s-au lansat în declarații urâte. Aniston părea să strălucească de fericire alături de iubitul său, actorul Justin Theroux, etalându-și inelul de logodnă și celelalte bijuterii pe care și le-a pregătit pentru eveniment și arăta că nici măcar nu o vede pe Angelina Jolie. Soția lui Brad Pitt, la rândul său, afișa o privire extrem de serioasă și o elegantă rochie de culoare metalică, marca Versace.

Jurnaliștii de la Entertainment Tonight au ținut să o întrebe pe Aniston dacă zvonurile conform cărora vedeta ar fi încă supărată pe fosta sa rivală se confirmă. La această întrebare, Jennifer a răspuns: „Este un subiect ca un pantof vechi. Hai să ne luăm o pereche nouă de pantofi!

Foto: CNN

Anterior, Aniston a declarat, într-un interviu, că nu mai este supărată pe Angelina Jolie și pe fostul ei soț – Brad Pitt. „Consider că iertarea este o acțiune indispensabilă. În caz contrar, amintirile se vor acumula și vor emana otravă. Nu este nimic mai rău decât să păstrezi supărările vechi”, a spus fosta soție a lui Brad Pitt.

Foto: SPLASH NEWS, Getty Images