Spuneam, într-un articol publicat recent, că „dispariția” cântăreței Jasmin din rețeaua Instagram a cam coincis cu perioada în care vedeta și-a făcut, alături de soț, declarația de avere pentru anul 2015. La 2 zile distanță de la acel material, vedeta a revenit în această rețea, însă deja într-un alt context.

Cântăreața Jasmin și-a sistat activitatea pe Instagram. Vedeta și-a declarat averea pentru anul 2015

Jasmin explică dispariția subită a contului său de Instagram prin faptul că pagina i-ar fi fost sustrasă irecuperabil:

Dragi prieteni, nu demult, contul meu de Instagram a fost spart și să îl recuperez nu am reușit, cu părere de rău. De aceea, din primele zile ale iernii, încep o nouă viață pe Instagram, cu o nouă filă. Ne așteaptă multe noutăți, proiecte foto interesante și filmări. Decembrie și Ianuarie vor fi pline de emisii de Revelion.

Sunt foarte fericită să fiu din nou alături de voi și să îmi împărtășesc creația și gândurile; mi s-a făcut foarte dor. Mi-a părut rău să pierd câteva sute de mii de prieteni, împreună cu fanii contului meu anterior, dar să considerăm că Anul Nou e ocazia unei reînnoiri. Îmi aștept prietenii pe noul account.

Totul va fi nu doar bine, ci mult mai bine. Neapărat. Să nu vă îndoiți de asta.

A voastră, Jasmin”, se arată în mesajul vedetei.

Așadar, pagina oficială a artistei este deja @jasminshorofficial, unde Sara Shor are abia câteva postări și a reușit să-și recupereze peste 4000 de fani virtuali.

https://www.instagram.com/p/BNuT3Y6AUC7/?taken-by=jasminshorofficial

https://www.instagram.com/p/BNr-lYjANHg/?taken-by=jasminshorofficial

https://www.instagram.com/p/BNsOUulg-b_/?taken-by=jasminshorofficial

Foto: Instagram

Distribuie articolul: